El grup de teatre 360º apareix a inicis del 2011 per tal d'oferir una visió oberta de l'art dramàtic. Entenem aquesta disciplina com una necessitat humana de comunicar i transmetre a través del cos, el moviment i l'espai. La capacitat d'interacció dels diferents gèneres artístics a escena és un altre dels aspectes que ens preocupa i que procurem treballar.

Companyia jove que uneix persones procedents de diferents i variades disciplines així com de diferents indrets d'Europa.

Nosaltres


MARINA RODRÍGUEZ LLORENTE:
             
Neix a Terrassa el 1985, on cursarà els seus estudis i es veurà implicada en diferents aspectes de la vida cultural popular. El 2004 realitza un curs d’interpretació a l'escola Eòlia de Barcelona amb professors com Pere Sagristà, Carol López o Antonio Simón. Al 2005 entra al Institut del Teatre dins la opció de teatre de gest i  aconsegueix la seva llicenciatura al 2010, havent treballat amb professionals com Moreno Bernardi, Jordi Vilà o Andrés Corchero. De l'últim treball conjunt de l'escola en sortirà l'espectacle "El món dels simples", que continuarà com a espectacle autònom amb un bon acolliment a llocs com la 5a Mostra de Teatre de Barcelona o a el Institut del Teatre de Vic.
El 2006 entra a la companyia de teatre infantil „Filigranes“, amb els que realitzarà l‘espectacle „Embolics a Bord“, amb el portaran a terme dues gires per tot Catalunya durant els mesos d‘estiu de 2006 i 2007. Junt amb aquesta companyia i d‘altres relacionades amb el món del circ crearan l‘Associació „Tub d‘Assaig 7.70“, amb la que obriran un local de creació a Terrassa, i que esdevindrà un entitat rellevant dins del Panorama escènic de la ciutat.
El 2007 comença a col·laborar amb el col·lectiu multidisciplinari "La Barra Creativa", amb el que crearà  "Lola's Faboulus Adventurs", projecte consistent en un cicle de 5 performance a la Sala Faktoria d'Arts de Terrassa. Més endavant aquest col·lectiu passarà a ser Catambia produccions amb els qui treballarà en els espectacles „Pedicabo Ego Uos Et Irrumabo“ i „Cógito Ergo Punk“, ambdós espectacles inaugurals del festival TNT (Terrassa Noves Tendències). 
La col·laboració amb aquesta productora continua avui en dia i ha realitzat amb ells altres projectes com els espots publicitaris per al festival  de curtmetratges „Baumman“ de Terrassa.En aquest mateix festival veurà presentat el videoclip de GeraldineSoy de Venus“, on interpreta el personatge principal del clip.
Entre 2005 i 2009, quan es desplaça a Berlín, treballa freqüentment amb diferents companyies de teatre de carrer com ara Cremallera Teatre, Comediants, Pentitna el Gat o l‘Antiga Destil.leria, com a animadora, xanquera i malabarista.  Amb l‘Antiga Destil.leria crearan l‘espectacle d‘animació „Litlle Viri-Virom“, amb el que es mantindran en gira durant tot el curs lectiu 2008-2009.
El Juliol de 2009 viatja fins a la Toscana Italiana per realitzar un curs de máscara amb Michael Vogel, director artístic de Familie Flöz. El Novembre d‘aquell mateix any entrarà com a Becària a la companyia, per desenvolupar les tasques d‘assistència en producció i assistència en vestuari, per al darrer espectacle d‘aquesta „Garage d‘Or“, amb el que es desplaçaran a diversos festivals europeus com  „la Strada“ de Graz (Àustria).  Es per aquest motiu que trasllada la seva residència a Berlín, on actualment es troba realitzant els seus propis projectes teatrals.

ROSABEL HUGUET DUEÑAS 

Neix a Tarragona el 1985 i des de 2003 resideix a Barcelona. Entre 2003 i 2005 cursa estudis de teatre a l’escola Estudis de teatre Berty Tovias on s’aproxima al mètode de Jaques Lecoq. Al 2005 entra al Institut del Teatre dins la opció de teatre de gest i obté la seva llicenciatura el 2010.
Al 2006 viatja a Buenos Aires per perfeccionar i conèixer l’arrel del tango argentí, estudia amb reconeguts mestres i participa en diversos projectes relacionats amb aquesta dansa a Barcelona i Berlín.
Durant el 2007 col·labora amb la sèrie Aborígens que pertany al projecte Denominació d'Origen i que es retransmet a la Xarxa de Televisions locals de Catalunya.
A banda de treballar als diferents tallers relacionats amb el Institut del Teatre durant l’estiu del 2008 assaja un espectacle encarregat per la Generalitat de Catalunya a la companyia “Pa Sucat”, Jaume I i els seus feits, dirigit per Lluís Graells. L’obra s’estrena a les festes de la Mercè de Barcelona a l’espai “Brossa” i durant dos anys es fa una gira per diferents poblacions de Catalunya.
Durant el 2008/2009 segueix investigant sobre el cos i el moviment fent diversos workshop: Body-weather amb l'holandès Frank Van de Ven (a la sala La Piconera, de Sol Picó), Kathakali amb Boris Dausà (Institut del Teatre) i entrenament actoral a partir del treball de J. Grotowski amb Pere Sais.
A l'hora segueix el seu entrenament regular participant a les sessions de la companyia Raravis d'Andrés Corchero i Rosa Muñoz, on reballa bàsicament amb el body-weather.
Al 2009 participa a la 5ª Mostra de Teatre Gestual i de Moviment d'Esparreguera con l'espectacle El mundo de los simples dirigit per Andrés Corchero. Al mateix any realitza la seva tesina final de carrera i crea l'espectacle La notícia és que ja estan venint que estrena a la Sala Maria Plans de Terrassa i que és escollit per La Caldera per a participar al Festival Obert'09.
A l'any 2010 s'instal·la a Berlín i comença a formar part de la Kim company dirigida per Elías Cohen. Realitza l'assistència de direcció de la darrera producció Sisyphus Rock que s'estrena durant el mes de Juliol a Tel-Aviv (Israel). També participa regularment  als entrenaments de body-weather que porta a terme la mateixa companyia.
Gràcies a una residència al Spukkommune Berlín, desenvolupa una creació col·lectiva de la seva darrera idea: En les nits i en les mans (In Náchten und Händen) i té previstes varies actuacions entre Berlín i Barcelona. El desembre d'aquest mateix any prepara la propera producció de la companyia KIM encarregada pel Teatre Principal de Kerala (India). 

MARTI SANCLIMENT:

Neix a Vilassar de Dalt el 1989. Poble on hi resideix permanentment realitzant-hi  els seus estudis obligatoris i implicat activament en la vida cultural i social d’aquest municipi.
El contacte amb la música cal cercar-lo ja en la seva infància, envoltat d’un ambient propici, fill de pares músics que aposten per l’Educació Musical com un aprenentatge complementari i indispensable en la seva educació. Inicia els seus estudis de piano a l’edat de 6 anys a l’Aula Municipal de Música de Vilassar de Dalt, on cursarà el Grau Elemental. Posteriorment inicia Grau Mig a l’Escola de Música Moderna “Treset” a Mataró iniciant alhora els primers coneixements en música moderna i jazz. L’any 2008 conclou aquests estudis a l’Escola de Música Moderna de Badalona, amb el professor i pianista Joan Aymerich.
Paral·lelament rep puntualment classes de les professores i pianistes Margarita Masó i Meritxell Neddermann en aquest instrument, fent especial èmfasi en la tècnica i la música clàssica.
Cal destacar la seva directa vinculació amb la música tradicional catalana. Graller des de 1999 ha treballat per diferents ajuntaments del Maresme (Vilassar de Dalt, Premià de Dalt, Premià de Mar) com a professor de gralla i ha col·laborat directament en la composició d’algunes peces a encàrrec per a repertori d’aquest instrument. També en el camp de la música tradicional cal destacar la seva pertinença a l’agrupació de música Kàtiva durant els anys 2004 a 2007 mereixedors de diferents premis musicals, entre els que destaca l’Esclat 2006 i l’actuació en diferents festivals musicals com el Rebrot 2006 o l’Acampada Jove 2006, havent compartit també escenari amb músics i agrupacions tan destacats com Obrint Pas, Gertrudis, Feliu Ventura, Mesclat, La Pegatina, La Carrau o La Gossa Sorda.
Recentment ha iniciat els seus primers estudis de Clarinet.
En el camp teòric ha assistit a classes d’estètica musical a càrrec del professor Jordi Rifé i en diferents seminaris musicals, d’entre els que destaca, Frederic Mompou, la figura i l’obra, a càrrec de la Fundació Frederic Mompou.

La seva vinculació i devoció per la música segueix essent essencial per a ell. No tan sols a partir del continu estudi autodidàctic d’aquesta sinó també, actualment, en la pertinença al Chor der Humboldt-Universität de Berlín. Havent estat membre, des del 2008 de la Coral Mareny, dirigida pel músic i pedagog musical a la UAB Joaquim Miranda.
En el camp del teatre cal esmentar la seva vinculació en agrupacions amateurs des de la seva infància i la seva col·laboració puntual en el Col·lectiu de Teatre El Ternal Teatre de Vilassar de Dalt.
Així mateix ha realitzat a l’abril de 2010 un curs de Teatre Social i de l’Oprimit a càrrec del col·lectiu Mujeres de Matagalpa, especialitzades en aquesta metodologia.  Metodologia emprada per la Comissió Dindori de Cooperació Internacional de la qual n’és membre actiu des de 2008.
Des del 2008 i fins al 2010 ha treballat al Teatre la Massa, experiència que li ha aportat nous coneixements sobre la organització, el muntatge i posada en escena de les peces teatrals i escèniques.
Actualment resideix a Berlín on conclou els seus estudis d’Història de l’Art a la Humboldt-Universität, estudis iniciats l’any 2007 a la Universitat Autònoma de Barcelona.

ROGER ROSSELL:

Neix a Barcelona el 1977. És fotògraf i programador web freelance que viu actualment a Berlín.
Amb més de 10 anys d’experiència, com a programador ha treballat per marques com Live Nation, Danone, Veltins, Tele2 Hongria, Young & Rubicam, Ordinostudios, Teatre l’Estruch, OFFF festival, festival ArtFutura, ECM Barcelona Jazz Festival, festival Digressions i festival Internacional de Benicàssim entre d’altres.
Com a fotògraf, ha treballat per la Generalitat de Catalunya, OFFF festival, Festival Digressions, Derivat (companyia de dansa, fotògraf oficial), Orquestra Barcelona 216 (fotògraf oficial durant 2 anys), Festival LEM (festival de música experimental), FAADA (col·lectiu de defensa dels drets dels animals) i altres grups de música, companyies de dansa i "performers". Té també una àmplia experiència en fotografia d’estudi, creant imatges de "portfolio" per a models, actors i músics. Les seves imatges han estat publicades a varis medis com el canal de televisió CBS de Holliwood (Los Angeles, Califòrnia), Diário de Notícias (Lisboa, Portugal) o el Adelaide Fringe Festival a Austràlia.
És també  fundador de la revista digital de fotografia documental 7punt7 (www.7punt7.net).
Recentment ha començat a treballar amb disseny d’il·luminació d’escena, a partir de la seva experiència com a fotògraf d’arts escèniques, col·laborant amb companyies com KiM (Kosmos in Movement), Muskauer i amb el cicle de performances ‘Why there is a shadow in the kitchen?’ dirigit per Catarina Miranda, a Berlín.

TONY DE MAEYER:

RICHARD SCHNELL:

JOAO BENTO:

ANDREU MUMBRÚ: