El grup de teatre 360º apareix a inicis del 2011 per tal d'oferir una visió oberta de l'art dramàtic. Entenem aquesta disciplina com una necessitat humana de comunicar i transmetre a través del cos, el moviment i l'espai. La capacitat d'interacció dels diferents gèneres artístics a escena és un altre dels aspectes que ens preocupa i que procurem treballar.

Companyia jove que uneix persones procedents de diferents i variades disciplines així com de diferents indrets d'Europa.

viernes, 1 de abril de 2011

SUBURBIS


Actualment treballem en la posada en escena de "Suburbis", obra original i inèdita, inspirada en l'obra del compositor català Frederic Mompou del mateix nom.

Què amaga un suburbi de la ciutat que atrau les mirades dels curiosos? Mirar per un esquerda la realitat silenciada d’una ciutat. L’atractiu de persones anònimes que amaguen històries. Frederic Mompou s’atreveix a descriure la vida dels oblidats. El músic entra en el suburbi barceloní dels anys 20’ i en capta l’essència a través del procés artístic. El protagonista encarnat per un titella, es relacionarà amb el seu univers ple de personatges reals, antagònics i descriptius que l’acompanyaran a descobrir l’essència d’un món ple de poesia.

El grup 360º (Barcelona – Brussel·leles – Berlin) proposa a través de diferents llenguatges teatrals una reflexió sobre la llibertat de l’artista que interpreta el món a partir de la seva paleta de colors i de notes. Tot això emmarcat en un ambient impressionista que intenta captar l’essència del moment.


No hay comentarios:

Publicar un comentario